Ventilatie

Een goed werkend ventilatiesysteem is van groot belang in de vaak perfect geïsoleerde woningen en panden van tegenwoordig. Daar kan Schaick Installatietechniek u goed bij van dienst zijn. Alleen een vies afzuig-ventiel vervangen in het plafond is vaak niet genoeg om een ventilatiesysteem optimaal te laten werken.

Van de af te voeren ventilatielucht kan tegenwoordig met een Warmte-Terug-Win Unit de warmte aan de schone verse toevoerlucht terug gegeven worden waardoor deze opgewarmd in de woning of kantoor toe gevoerd kan worden. Dit scheelt aanzienlijk op de jaarlijkse stookkosten! Heeft u vragen of adviezen nodig met betrekking tot een goed werkend ventilatiesysteem of WTW-unit? Dan bent u bij Schaick Installatietechniek op het goede adres! Met onze geavanceerde systemen voor ventilatie onder alle omstandigheden bent u verzekerd van een behaaglijk woon- of werkklimaat.

Onderhoud ventilatiesysteem

Het is belangrijk om het ventilatiesysteem met regelmaat te onderhouden, dit voorkomt de ophoping van vuil in de ventielen waardoor de installatie niet meer naar behoren werkt.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende oplossingen en advies voor het beste ventilatiesysteem in uw situatie.